Sámo Zločin v temných hvozdech - Válková, Veronika (Bambook, 2021)
Bára se díky kouzelnému atlasu dostane do doby prvního "panovníka" českých zemí, kupce Sáma. V sedmém století musel být takový kupec nejen zdatný obchodník, ale i bojovník, aby zvládl svoje zboží ubránit. Jaké bylo Bářino setkání se Sámem?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy