Korea Tajemství dávné věštby - Válková, Veronika (Bambook, 2021)
Zorientovat se v Koreji v 16. století není vůbec jednoduché. Navíc sem japonský generál Hidejoši Tojotomi vyšle obrovské loďstvo, kterému padne do rukou Bářin kamarád.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy