Arábie Mezi beduíny - Válková, Veronika (Bambook, 2020)
Píše se rok 1900 a kouzelný atlas posílá Báru za dobrodružstvím mezi beduíny do exotické Arábie. Co všechno tam na ni čeká?
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy