Prima čas Historie hodinek Prim 1949-2019 - Králík, Jan (Grada, 2019)
Hodinářské řemeslo má v českých zemích staletou tradici. Jeho novodobou historii reprezentuje značka Prim, jejíž ikonické modely i limitované edice jsou všeobecně známé. Bohatě ilustrovaná, elegantní kniha ukazuje nejlepší hodinky i zákulisí výroby.
Keywords: Historie; Ostatní