Viktor a případ zmizelého psa - Jurková, Pavlína (Bambook, 2019)
Strach a beznaděj... Takové pocity prožívá Viktor, kterému jednoho dne záhadně zmizí milované štěně. Ponořte se do podzimně sychravého detektivního příběhu úspěšné autorské dvojice.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy