Maligní onemocnění, psychika a stres příběhy pacientů s komentářem psychologa - Vorlíček, Jiří (Grada, 2019)
Jak ovlivňuje psychika nemocného s maligním onemocněním vývoj jeho nemoci? Publikace vznikla interakcí odborníků z řad klinických onkologů, psychologů a psychiatrů. Úvahy odborníků jsou podloženy citacemi ze světové literatury (evidence based medicine). Kniha je určena všem, kteří ošetřují nemocné s malignitami.
Keywords: Onkologie