Právnická angličtina - Hradilová, Alena (Grada, 2022)
Kniha se věnuje praktickým a pro Čechy náročným oblastem právnické angličtiny. Uvádí do problematiky právnického jazyka pohledem českého čtenáře pohybujícího se na poli práva, vysvětluje rozdíly v chápání práva a umožňuje praktické procvičení dané problematiky.
Keywords: Angličtina; Právo