Co věděla moudrá želva - Gecková, Iva (Bambook, 2020)
Milá pohádka o tom, že více členů rodiny neznamená méně věcí pro každého. Moudrá želva Agnes vám to stejně jako malému Lukášovi ráda vysvětlí!
Keywords: Populárně naučná pro děti; Pohádky; Říkadla, básničky, písničky