Trpaslíci z pařezového domečku - Sušina, Michal (Bambook, 2019)
Zahradní trpaslíci si žili spokojeně ve svém pařezovém domečku, dokud jim jednoho dne zloději nezničili jejich zahrádku. Co všechno nakonec při velké výpravě za novými semínky prožijí?
Keywords: Pohádky