Biofyzika Pro zdravotnické a biomedicínské obory, 2., doplněné vydání - Rosina, Jozef (Grada, 2021)
Nové vydání základní učebnice v oboru pro studenty bakalářských oborů lékařských a sociálně zdravotnických fakult. Svým obsahem, srozumitelným jazykem, grafickým ztvárněním a matematickým aparátem popisuje základní fyzikální vztahy.
Keywords: Teoretické obory