Znám tě ze svých snů Ona je v kómatu. On jako by byl. Možná se mohou navzájem zachránit... - Avitová, Clélie (Metafora, 2020)
Elsa leží po tragické nehodě v kómatu a nic nevnímá... nebo si to aspoň všichni myslí. Ve skutečnosti okolní svět slyší, jen nedokáže odpovědět. A zatímco se její rodina vzdává naděje, ona ji nalézá - v podobě Thibaulta, který ji poté, co náhodou zabloudí do jejího pokoje, začne pravidelně navštěvovat. A který jí dává něco, za co stojí za to bojovat.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány