Inline bruslení - Thor, Ondřej (Grada, 2019)
Pojď se seznámit se správnou technikou jízdy na inlinech, kterou ti přiblíží a na fotografiích i videích předvede ambasador K2 Ondřej Thor.
Keywords: Děti a sport; Zdraví a životní styl