Psychopatologie Nauka o nemocech duše, 3., aktualizované a doplněné vydání - Orel, Miroslav (Grada, 2020)
Třetí vydání úspěšné, hojně využívané publikace nabízí stručný přehled o dnes stále aktuálnějším oboru psychopatologie. Přístupnou a čtivou formou přináší základní informace o široké oblasti duševních poruch všem, kdo knihu vezmou do ruky kvůli splnění studijních povinností, kvůli potřebám své profese nebo jen ze zájmu.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Psychologie odborná