Homeopatie v psychopatologii Integrativní terapie - Vachette, Patrick (Grada, 2021)
Doktor Patrick Vachette v tomto díle nabízí terapeutická vysvětlení vztahující se k určitým psychopatologiím.
Keywords: Lékařské obory; Ostatní lékařské obory