Obrněný transportér OT-62 TOPAS historie, takticko-technická data, modifikace - Frýba, Jiří (Grada, 2020)
Ucelená publikace o vývoji, výrobě a jednotlivých verzích obrněného transportéru OT-62. V jednotlivých kapitolách se čtenáři podrobně seznámí s vývojem nového transportéru od předběžného projektu přes výrobu prototypů až po sériové provedení a jeho použití u útvarů ČSLA.
Keywords: Retro