Méně mít, více žít Najděte si vlastní cestu k minimalismu - Haunerová, Klára (Grada, 2019)
Kniha je inspirací pro každého, kdo chce žít jinak než dosud - bez velkého množství věcí kolem sebe, zato s více zážitky v životě. Díky inspirativním příběhům lidí z reálného života najdete motivaci ke změně i vy. Autorka se v knize věnuje různým oblastem, kde můžete udělat změnu, někdy i nepatrnou.
Keywords: Uvědomělý život; Šťastný život; Štěstí a pozitivní myšlení; Životní styl