Psí hrdinové Skutečné příběhy psů, kteří zachránili život svým páníčkům - Greaves, Laura (Cosmopolis, 2019)
Šestnáct příběhů obyčejných psů, kteří sice neprošli speciálním výcvikem, přesto dokázali zachránit lidské životy. Například Leala, fena staforda, která doběhla pro pomoc, když dvouletý syn jejích majitelů spadl do přehrady, nebo Buddy, labrador, který zachránil svou paničku před požárem.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery