Když není úniku Umění milovat sebe a tento svět - Čhödrön, Pema (Alferia, 2020)
Jak říci životu ano. Každý den znovu. O přijetí života se vším, co obnáší: směsí radosti, utrpení, jasnosti i zmatení, prostě celé lidské zkušenosti. Mniška Pema Čhödrön svý neodolatelným a okouzlujícím způsobem ukazuje, jako nalézt hodnotu v situacích, ze kterých není úniku, a učí čtenáře přijmout život se všemi jeho radostmi i strastmi.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Šťastný život