Vánoční ozdoby z korálků - Šporková, Sylva (Grada, 2019)
Přinášíme knihu návodů na výrobu originálních vánočních ozdob inspirovaných tradičními českými výrobky, které již visely na vánočním stromečku v rodinách našich babiček a prababiček. A tak k mnohdy jednotvárným foukaným baňkám můžete přidat i zajímavější, vlastnoručně vyrobené ozdoby z rautů, rokajlů, tyčinek, broušených korálků a perlí.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi