Cupcakes - Šmalcová, Anna (Grada, 2019)
Milá společnost, šálek kávy nebo čaje a cupcakes - malé dortíčky - krásky pečené v papírovém košíčku. To jsou zákusky s vynikajícím krémem, různých příchutí, zdobené voňavou skořicí, křupavými oříšky, čokoládou dodávající pocit štěstí, různými druhy ovoce, jedlými bylinkami nebo jen posypané cukrovými ozdůbkami.
Keywords: Kuchařky, gastronomie; Řemesla