Devět tváří tebe Láska je jako kaleidoskop, pokaždé zahlédneš něco jiného - Pariatová, Janice (Metafora, 2019)
Napadlo Vás někdy, jaké by to bylo, kdyby o vás vyprávěli ti, kdo vás někdy milovali? Autorka nechává promluvit devět vypravěčů, kteří milovali stejnou ženu, zatímco jejich milovaná mlčí v pozadí. Devět tváří tebe je román sestavený jako kaleidoskop, ve kterém jednotlivé pohledy vytvářejí komplexní a zároveň roztříštěný obraz hlavní hrdinky.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie