Naučím se všechny hlásky Cvičení pro správnou výslovnost - Vítková, Zorka (Bambook, 2021)
Má vaše dítě problémy s výslovností? Sešit plný her, cvičení, básniček, písniček a hádanek vám pomůže jednotlivé hlásky natrénovat.
Keywords: Pracovní sešity, zábava, hry