Dětská neurochirurgie - Krahulík, David (Grada, 2021)
Dětská neurochirurgie zažívá v posledních letech výrazný rozvoj jak v diagnostice, tak v operační léčbě. Celá řada postupů je inovována, minimalizována nebo prováděna endoskopickými metodami. Publikace je prvním komplexním monografickým zpracováním tématu v českém písemnictví.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie