Tvorba strategie a strategické plánování Teorie a praxe - 2., aktualizované a doplněné vydání - Fotr, Jiří (Grada, 2020)
Druhé vydání publikace se nově věnuje využití scénářů budoucnosti pro tvorbu variant strategie a pro volbu nejvhodnější varianty z hlediska rizik i příležitostí budoucího vývoje. Kniha je dále rozšířena o strategické řízení inovací. Do části věnované optimalizaci projektových portfolií se promítají aktuální výzkumné aktivity autorského kolektivu.
Keywords: Ekonomie; Podnikání a management