Spolčení ničemů Když se nejhorší noční můry stávají realitou - Chattam, Maxime (Metafora, 2021)
Na různých místech Francie jsou nalezeny oběti brutálních činů. Přestože je nemohl spáchat stejný člověk, jedna věc je spojuje - značka *e vyřezaná přímo do kůže. Kriminalisté zjišťují, že stejné případy se současně odehrály také v jiných evropských zemích. Kdo toto spolčení vrahů řídí? A co je jeho cílem? Motiv je třeba hledat hluboko v minulosti...
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky