Toxická láska V patnácti by člověk neměl hledat matčina vraha. - Noort, Saskia (Metafora, 2022)
Když psycholožka Jeta jedné noci beze stopy zmizí, její patnáctiletá dcera ani na okamžik nevěří, že to byla její volba. Utvrdí ji v tom nalezený deník, kde Lies sice odhalí skrytou matčinu tvář, ale také potvrzení, že by své děti nikdy neopustila. Když rodina ohlásí zmizení na policii, Lies se rozhodne o deníku mlčet a začne pátrat po vlastní ose.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky