Mystický léčitel: Detox jako cesta ke zdraví - William, Anthony (Metafora, 2021)
Škodlivé jedy a patogeny ohrožují naše zdraví ještě před narozením, setkáváme se s nimi každý den, omezují a zhoršují kvalitu našich životů. Detox je důležitý nástroj, který pomáhá chránit vás i vaše blízké - pokud jej provádíte správně. A proto je zde šestá kniha z řady Mystický léčitel. Obsahuje i 75 receptů a vzorové jídelníčky.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše; Alternativní léčení; Uvědomělý život