Všechny barvy noci Vždycky záleží na tom, jak se díváš... - Lambertová, Karine (Metafora, 2020)
Mladý tenisový trenér Vincent přichází nečekaně a rychle o zrak. Co má s tak zdrcující diagnózou dělat? Prožije si všechny fáze zármutku - popření, hněv, zoufalství. Útěchu nakonec nachází na venkově, na místě vzpomínek na šťastné dětství, ve vztazích a ve vlastní smysluplné práci. A zjišťuje, že svět je stále nejen plný barev, ale i lásky.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie