Cesta za tebou za 80 dní Poznat svět i samu sebe, získat práci... a nezamilovat se. - dyer, kc (Metafora, 2021)
Cesta kolem světa ve stylu Philease Fogga ve 21. století? Pro mladou Newyorčanku Romy je to jediná šance, jak vydělat peníze na záchranu strýcova malého knihkupectví. Když se ale ukáže, že jejím soupeřem v netradičním závodě je synovec hamižného domácího, kvůli kterému se Romy do tohoto dobrodružství pouští, vše se rázem komplikuje.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány