Pletení z papíru Nejen košíky z papírových pramenů - Králiková, Monika (Grada, 2020)
Autorka již dvou úspěšných košíkářských publikací přináší další nové i tradiční vzory pro pletení z papírových pramenů, které jsou po úpravě téměř k nerozeznání od přírodního proutí či pedigu.
Keywords: Výtvarné techniky