Láskohledači Zrádná vrtkavost srdce - Barvíková, Tereza (Cosmopolis, 2019)
Že nevíte, kdo je to láskohledač? Láskohledače máme každý, je to neviditelný skřítek, který hledá naši spřízněnou duši. Poprvé zamilovaná patnáctiletá Mariana svého láskohledače ale dokáže vidět a zjistí, že se chystá něco špatného. Láskohledačům hrozí nebezpečí, a pokud tomu Mariana nedokáže zabránit, brzy pohltí svět zoufalství, vztek a nenávist.
Keywords: Sci-fi, fantasy; Young Adult, New Adult