Ošetřovatelský proces v chirurgii - Libová, Ľubica (Grada, 2019)
Moderně a prakticky zpracovaná publikace s problematikou ošetřovatelského procesu v chirurgii pro studenty Bc. a Mgr. studia ošetřovatelství.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory