Anglická terminologie pro učitele Praktický průvodce - Dvořáčková, Veronika (Grada, 2021)
Originálně zaměřená publikace se věnuje odbornému a profesnímu anglickému jazyku pro pedagogy. Představuje odbornou terminologii v oblastech vybraných témat pedagogiky, problematiky vzdělávání žáků se speciálními potřebami a profesního rozvoje pedagogů. Kniha je určena široké pedagogické veřejnosti.
Keywords: Angličtina; Vysokoškolská pedagogika