Láska a sýr v Paříži - Brownleeová, Victoria (Metafora, 2019)
Jak nejlépe přežít zlomené srdce? Ella se po nečekaném rozchodu vydává z Austrálie do Paříže a začíná nový, dobrodružnější život. Neumí ani slovo francouzsky, přesto si najde práci i svůj oblíbený obchod se sýry a učí se mluvit, jíst i milovat po francouzsku. A musí se rozhodnout, který ze dvou velmi rozdílných mužů, jí bude průvodcem.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie