Život podle Julie V každé chvíli si můžeme vybrat svou cestu - Vanderkamová, Laura (Metafora, 2019)
Pracujete na 150 procent, ale nesklízíte žádný úspěch? Víte, co přes všechnu snahu děláte ve svém životě špatně? Riley, mladá ctižádostivá konzultantka, to netuší. Teprve Juliino netradiční pracovní školení jí otevře oči. Okouzlující příběh vám pomůže přehodnotit váš postoj k času, prioritám i možnostem a dost možná vám tím promění život.
Keywords: Beletrie; Úspěch a motivace