Domečky pro včely a užitečný hmyz - Bogusch, Petr (Grada, 2019)
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ─ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců. Připravte jim proto hmyzí domeček, ve kterém se rádi usídlí.
Keywords: Příroda kolem nás