Čumidlo a fujtajblíci s hradním tajemstvím - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2019)
Čumidlo je strašidýlko, které vypadá jako malý dráček s velkýma očima. Objevuje se, když někdo dělá něco, co nemá. To se pak na něj neustále upřeně dívá, prostě čumí... Pojďte si přečíst další zábavné příběhy s touto jedinečnou potvůrkou.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy