Muž 30+ Co už nemusí řešit - Kernbach, Michael (Grada, 2019)
Sháníte skvělý dárek pro svého kamaráda, kolegu, syna, bratra nebo švagra, jehož věk začíná číslem tři? Už nehledejte, právě jste ho našli! Humorný text a vtipné ilustrace ho zaručeně pobaví.
Keywords: Dárkové knížky