Restorativní jóga Sestavy pro úlevu od bolesti a rovnováhu těla a duše - Boorstein, Grossman, Gail (Alferia, 2020)
Kniha obsahuje množství barevných fotografií, seznamujících s jednotlivými pozicemi, i podrobně připravené úlevné sestavy pro dílčí obtíže: horní půlku těla, boky, záda, dýchací obtíže, infarkt, vysoký tlak, Alzheimerova nebo Parkinsonova nemoc, i běžnější situace jako nespavost, bolesti hlavy, jet lag, namožené svaly, menstruační bolesti.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Harmonie těla a duše