Rybářské pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2019)
Nechte se chytit pohádkami! Rybářský úlovek je někdy velké překvapení. Ať už ale odcházíte s plnou sítí, nebo jste u rybníka jenom strávili příjemnou chvilku, vždycky je to dobrý konec, jako v pohádkách.
Keywords: Pohádky