Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě - Araziová, Silvia (Metafora, 2019)
Po jedenácti letech manželství jdou od zítřka každý svou cestou... Čtivý román úspěšné argentinské spisovatelky je lehce nostalgickým zamyšlením nad láskou, manželstvím a osamělostí. Je příběhem moderní ženy, která po rozchodu dává dohromady kousky sebe sama a i přes pocit bolestné ztráty postupně znovu nachází pevnou půdu pod nohama i lásku.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie