Windows 10 Průvodce uživatele - 2., přepracované a aktualizované vydání - Pecinovský, Josef (Grada, 2019)
Od svého uvedení na trh prošel operační systém Windows 10 mnoha změnami. Do tohoto nového vydání jsme zahrnuli novinky ze všech výročních aktualizací včetně těch z jara 2019.
Keywords: Windows a další OS; Začínáme