Jin jóga Ucelený průvodce teorií i praxí - Clark, Bernie (Alferia, 2020)
Rozšířené vydání kromě seznámení s teorií i praxí jin jógy přináší fotografie a ilustrace jednotlivých pozic.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Harmonie těla a duše