Moderní time management Zdvojnásobte svou produktivitu, aniž byste se cítili přepracovaní - Kruse, Kevin (Grada, 2019)
Co kdyby vám pár nových návyků pomohlo výrazně zlepšit využití vašeho času? Naučte se jednoduché triky, díky kterým získáte mnohem více času pro sebe a svou rodinu. Začněte využívat svůj čas podle osvědčených triků těch nejúspěšnějších a ušetřete ročně tisíce hodin!
Keywords: Kariéra a zaměstnání