Homeopatie a děti 2., přepracované a doplněné vydání - Karhan, Tomáš (Grada, 2020)
​Dopřejte svým dětem jemnou, šetrnou a zároveň účinnou léčbu pomocí homeopatické medicíny! Přehledný léčebný systém vám pomůže zvládnout v domácích podmínkách běžná lehká onemocnění u dětí všech věkových kategorií - od novorozenců až po školáky.
Keywords: Rady pro rodiče