Mrtvé město Všichni beze stopy zmizeli. Zůstalo temné tajemství a minulost není radno odkrývat... - Stenová, Camilla (Metafora, 2020)
V padesátých letech obletěla Švédsko zpráva o městečku Silvertjärn, z něhož beze stopy zmizeli všichni obyvatelé. Mladou dokumentaristku Alici tahle záhada vždycky fascinovala. Teď se tam vydává se skupinou přátel, aby zjistili a zaznamenali, co se tehdy stalo. Po příjezdu na místo se ale zdá, že v Silvertjärnu nejsou tak docela sami...
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery