Nepamatuji si své jméno - Monroe, J.S (Metafora, 2019)
Na letišti ztratila kabelku s doklady, peněženkou i klíči od domova. U přepážky ztrát a nálezů si ale nedokáže vybavit své jméno. V ruce má jen lístek na vlak a adresu. Dorazí domů, jenže jí otevře mladý pár, který tu žije. Ona tvrdí, že tam bydlí, oni tvrdí, že ji nikdy předtím neviděli. Někdo z nich lže. Někdo z nich má temné postranní úmysly.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery