Ocejchovaná Jediný okamžik může nevratně změnit celý život - Ekbergová, Anna (Metafora, 2019)
Ocejchovaná je napínavý thiller o vraždě, jejíž stopy vedou z chladného Dánska až do africké Ugandy. Je to příběh o nespravedlnosti a odplatě, rodinných poutech a o tom, že člověk někdy nemá jinou možnost než vzít spravedlnost do vlastních rukou. A jako všechny romány Ekbergové i tenhle se čte jedním dechem.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky