Jak k nám tělo promlouvá Nemoc jako vzkaz duše - Vávrová, Šárka (Alferia, 2019)
Jak ovlivňuje stav duše naše tělo? Co nám tělo říká prostřednictvím bolesti hlavy nebo zad, infekcemi a dalšími potížemi? Proč se cítíte nemocní, i když lékařské vyšetření žádnou nemoc neodhalilo? Proč se vám stále vrací zdravotní problémy, i když žijete zdravě? Objevte tajemství psychosomatiky!
Keywords: Alternativní léčení; Sebepoznání; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina