Zvládneš to... okamžité povzbuzení při smutku a obavách - Allan, Kate (Grada, 2019)
Souhrn nádherných ilustrací s hloubavými citáty a laskavými afirmacemi dodávají čtenáři odvahu k tomu, aby si byl vědom svých myšlenek a aby pečoval sám o sebe, ať vyznává jakýkoliv životní styl.
Keywords: Dětská literatura; Psychologie pro každého; Štěstí a pozitivní myšlení